Vaš internet preglednik nije podržan.
Za ispravan prikaz web stranice koristite jedan od sljedećih internet preglednika.PažnjaMolimo vas ažurirajte svoj preglednik, ako nastavite s ovim internet preglednikom, vaše iskustvo pregledavanja web stranice neće biti zadovoljavajuće.
    Prženi tofu s peršinom na crnom tanjuru, s božićnim lampicama u pozadini.

    XMAS RADIONICA KUHANJA

    Lidl i Prijatelji životinja ovoga prosinca donose pravu dozu topline i inspiracije – Xmas biljnu radionicu kuhanja!


    Jeste li ikada probali fiš bez ribe ili sarmu s biljnim mljevenim mesom koja zadržava klasični okus, ali je 100% biljna? Jeste li probali pečenku od sejtana ili leće s mirisnim umakom i hrskavim krumpirićima? Kako vam zvuči francuska salata s domaćom biljnom majonezom ili biljne punjene paprike?


    Što kažete na fritule bez jaja i mlijeka, čokoladni kuglof ili kremšnite bez jaja? Nećemo još otkriti što će biti na jelovniku, ali neka od ovih jela sigurno će se naći na radionici – dođite otkriti koja!

    Kada će se održati?

    Petak 5.12.2025.

    Tko će ju voditi?

    Nikolina Plenar Jeličić


    Zajedno ćemo istražiti koliko blagdanski stol može biti bogat, šaren i ukusan kada ga ispunimo biljnim jelima. Bez odricanja, s puno mašte i ljubavi prema hrani, otkrit ćete recepte koji će razveseliti i najveće gurmane.

    Naučit ćete:

    • kako klasična blagdanska jela pretvoriti u 100% biljne verzije koje mirišu i imaju teksturu „pravog klasika”
    • koje su to zamjene za jaja, mlijeko, maslac i vrhnje u kolačima i kremama
    • planiranje i posluživanje blagdanskog menija: što pripremiti unaprijed i kako složiti tanjur ili švedski stol.

    Kako sudjelovati?

    Pratite Instagram profil Lidl Hrvatska – ondje ćemo objaviti sve detalje i prijave.

    Pridružite nam se, naučite nove trikove, kušajte blagdanske delicije i otkrijte da biljna blagdanska trpeza može biti i raskošna i održiva.

    Vidimo se za stolom punim najfinije čarolije!