Kajzerica
Od 10.03. do 10.03.
Kajzerica
Od 10.03. do 10.03.
Sastojci: pšenično polubijelo brašno tip 850, voda, pšenično bijelo brašno tip 550, kvasac, krumpirovo brašno (99% krumpir, emulgator: mono- i digliceridi masnih kiselina; stabilizator: difosfati; regulator kiselosti: limunska kiselina; antioksidans: natrijev metabisulfit), kuhinjska sol, smjesa poboljšivača {(pšenično bijelo brašno tip 550, brašno graška, emulgatori: mono- i digliceridi masnih kiselina, natrijev stearoil-2-laktilat, mono- i diacetilni esteri vinske kiseline mono- i diglicerida masnih kiselina; enzimi, tvar za tretiranje brašna: askorbinska kiselina; regulator kiselosti: kalcijevi fosfati), biljne masti (palma, uljana repica), šećer, emulgatori: mono- i diacetilni esteri vinske kiseline mono- i diglicerida masnih kiselina, lecitini; sirutka u prahu, dekstroza, kuhinjska sol, obrano mlijeko u prahu, tvar za tretiranje brašna: askorbinska kiselina}, masni namaz biljne masti (palma, kokos), suncokretovo ulje, voda, emulgator: mono- i digliceridi masnih kiselina; kuhinjska sol, konzervans: sorbinska kiselina; regulator kiselosti: limunska kiselina, aroma, kukuruzni škrob, pšenični gluten.
Može sadržavati tragove jaja, soje, orašastog voća i sezama.
Hranjive vrijednosti u 100 g: Energija: 1176 kJ/280 kcal; Masti: 1,9 g, od kojih zasićene masne kiseline: 0,6 g; Ugljikohidrati: 54,9 g, od kojih šećeri: 1,3 g; Bjelančevine: 8,6 g; Sol: 1,07 g.
Opis
Pšenično miješano pecivo