Uvjeti korištenja

Kupon Plus vrijedi u promocijskom razdoblju od 1.9.2022. do 30.9.2022. U navedenom razdoblju postizanje određenog iznosa potrošnje nagrađuje se kuponima. Dodijeljeni nagradni kuponi dostupni su 7 dana od dana dodjele, odnosno do jednostranog prekida promocije. Iznos potrošnje koji se koristi kao osnova za stjecanje kupona uzima se u obzir samo na mjesečnoj razini. Iznos potrošnje koji se koristi kao osnova za stjecanje kupona (u ukupan iznos potrošnje ne ubrajaju se povratne naknade) uzima se u obzir samo tijekom razdoblja promocije. Ostvareni iznos potrošnje ne može se prenijeti na sljedeći mjesec.

Lidl zadržava pravo jednostranog prekida promocije uz prethodnu obavijest kroz Lidl Plus aplikaciju. U tom slučaju izgubit ćete kupone koji prethodno nisu bili aktivirani ili iskorišteni.

Plaćena cijena kupljenih proizvoda povećava visinu iznosa potrošnje.

Povrati kupljenih proizvoda smanjuju visinu iznosa potrošnje. Ako zbog povrata visina iznosa potrošnje padne ispod praga kupona, izgubit ćete kupon koji prethodno nije bio aktiviran ili iskorišten.

Napomena: Prilikom isplate novca na blagajni za povrat ambalaže ne skenirajte Lidl Plus aplikaciju ukoliko imate aktivan Kupon plus. Isplata gotovine smanjuje traku potrošnje.