Vaš internet preglednik nije podržan.
Za ispravan prikaz web stranice koristite jedan od sljedećih internet preglednika.PažnjaMolimo vas ažurirajte svoj preglednik, ako nastavite s ovim internet preglednikom, vaše iskustvo pregledavanja web stranice neće biti zadovoljavajuće.

Najčešća pitanja i odgovori

1. Što je Kupon Plus?

Kupon Plus je dodatan način uštede. Svaki Kupon Plus traje jedan kalendarski mjesec tijekom kojeg možeš dobiti gratis proizvode kada dosegneš iznose na crti potrošnje. Skeniraj digitalnu karticu vjernosti prilikom svake kupnje i potrošeni iznos će se pribrojiti iznosu s crte potrošnje. Pogledaj Uvjete korištenja za više informacija.

2. Kako mogu započeti skupljati iznose na crti potrošnje u Kupon Plusu?

Klikni „Započni“ i skeniraj digitalnu karticu prilikom kupnje.

3. Što se dogodi kada dosegnem cilj na Kupon Plus crti potrošnje?

Kupon s gratis artiklom pojavit će se u sekciji s kuponima nakon dosegnutog iznosa na crti potrošnje. Kupon je potrebno aktivirati kako bi ga se moglo iskoristiti. Kupon je moguće iskoristiti deset dana od trenutka aktivacije.

4. Mogu li ostvareni iznos prenijeti u sljedeći mjesec?

Ne, svaki Kupon Plus traje jedan kalendarski mjesec, odnosno tvoj mjesečni iznos potrošnje se ne prenosi u sljedeći mjesec, nego s novim kalendarskim mjesecom počinje novo prikupljanje na crti potrošnje.

5. Što će se dogoditi ako vratim neki kupljeni artikl?

Ukoliko vratite artikl u prodavaonicu, vrijednost artikla bit će oduzeta s crte potrošnje.