Vaš internet preglednik nije podržan.
Za ispravan prikaz web stranice koristite jedan od sljedećih internet preglednika.PažnjaMolimo vas ažurirajte svoj preglednik, ako nastavite s ovim internet preglednikom, vaše iskustvo pregledavanja web stranice neće biti zadovoljavajuće.
Text And Image Section

Udarni čekić - bušilica


Za snažnu obradu betona, kamena, drva ili metala preporučamo alat bušilicu i čekić s dlijetom. Centralni prekidač omogućava više samostalnih funkcija: Udarno čekićno bušenje s uključenim udarnim mehanizmom, bušenje bez udara, rad dlijeta s aktiviranim udarnim mehanizmom sa zaustavljanjem rotacije i beskonačno podešavanje položaja dlijeta. Uz alat su priloženi graničnik dubine, brzostezna glava s montažom prema SDS-Plus sustavu, ravno dlijeto i tri svrdla promjera 6,8 i 10 mm.

Potezno-nagibna pila


Potezno-nagibna pila uz kompaktan dizajn s praktičnom ručkom za nošenje ima fiksnu montažu za radni stol uz stezni uređaj. Za lakši i uredniji rad na pilu se pričvršćuje vrećica za skupljanje prašine koja se također može spojiti na vanjski sustav za usisavanje. Glava pile ima beskonačno podesiv kut i dubinu rezanja, a za precizno piljenje drva i plastike pila ima ugrađen laser za povećanu preciznost rezanja.


Multifunkcionalni alat


Višenamjenski PARKSIDE uređaj sa širokim rasponom uporabe. Prikladan za obradu drva, plastike, lima, pločica i gips pločica. Višenamjenski alat uz beskonačno podesiv broj oscilacija idealan je za rezanje, struganje, brušenje i piljenje. Univerzalni nosač je pogodan za uobičajene dodatke, uz to su priložena dva lista za uranjanje, delta brusna ploča s 18 brusnih listova različite granulacije i segmentni list. Uređaj također ima priključak za vanjsko usisavanje prašine.

Tihi kompresor


Dvocilindrični tihi motor pokreće kompresor koji ne zahtjeva ulje što čini održavanje vrlo jednostavno. Uz kompresor dolazi tlačno crijevo dugo 5 metara preko kojeg se vrši povezivanje s alatima, dok kabel od 3 metra služi za napajanje. Postoje dva tlačna priključka na samom uređaju, a oba se mogu regulirati pomoću jednog manometra, drugi manometar pokazuje tlak u kotlu. Kompresor je znatno tiši od konvencionalnih kompresora. Idealan za plazma rezač ili pištolj za čavle kojima je potreban komprimirani zrak da probiju luk kroz metal. Kompresorom se mogu napuhati gume automobila, bicikla ili motocikla.


Akumulatorska udarna bušilica


Zbog manje potrošnje energije osobito dugi životni vijek krasi 20 voltnu akumulatorsku udarnu bušilicu iz PARKSIDE kolekcije. Bušilica ima snažan motor s 2-brzinskim mjenjačem s preklopnim udarnim mehanizmom visokih performansi i 21 razinu zakretnog momenta uz razinu bušenja, također ima visokokvalitetnu metalnu ROHM steznu glavu za bušenje s radijalnim zaključavanjem i integrirano LED radno svjetlo. U kućištu aluminijskog kofera s ladicama i metalnim kopčama ćete pronaći još 97 dodataka i dodatne ručke s graničnikom dubine bušenja, s 18 standardnih svrdla, dva seta bitova s priloženim ručnim odvijačima, držač bitova, skalpel i visokokvalitetni metar.

Akumulatorska kutna bušilica 12V


Kutna bušilica od 12 volti iz PARKSIDEA je idealan alat za bušenje i uvrtanje na skučenim i teško dostupnim mjestima. Kompatibilan je sa svim uređajima iz serije PARKSIDE X 12 V Teama. Glava kutne bušilice je podesiva u 5 položaja, jednostavno podešavanje kuta kroz samozaključavajući položaj, pomoću automatskog zaključavanja vretena Spindle lock. U alat je integrirano LED radno svijetlo koje se rotira zajedno s glavom što olakšava rad na teško dostupnim mjestima.


Parkside stolna pila »PTKS 2000 G5« s laserom


Efikasna stolna pila za svakog kućnog majstora. Stabilna i široka ploha za rad omogućava lakšu obradu raznih materijala poput drva, iverice i plastike. Pila ima više podesivih brzina za optimalnu obradu materijala, laser za ocrtavanje linije reza, priključak za eksterni usisavač prašine, bezstupanjski podesiv kutni graničnik i sigurnosni prekidač za uključivanje i isključivanje.


Strug za drvo 600 mm ili tokarski stol


Pogodan tokarski stol za sve vaše projekte. Idealan za izradu drvenih predmeta poput raznih dijelova namještaja, drvenih zdjela, noga za stolove, rukohvata, igračaka i slično. Stabilnu aluminijsku vodilicu montirajte na radni stol i zabavni projekti mogu početi! Snažan motor s bezstupanjskom elektroničkom kontrolom brzine za obradu drvenih komad različitih veličina. Stabilna aluminijska staza za montažu na radni stol.


Airless sustav za raspršivanje boje


Velika je prednost imati sustav raspršivanja boje bilo to u profesionalnoj ili amaterskoj radionici jer omogućuje ravnomjerno ili gradijentno pokrivanje svih radnih površina bojom, od ravnih, neravnih ili reljefnih površina poput vrtnih ograda ili radijatora. U sustav se ulijeva nerazrijeđena boja ili lak, do lazure ili emulzijske boje na bazi vode. Uz smanjeni tlak, štedi količinu raspršenog spreja.


Višenamjenski uređaj odnosno 4 u 1 aku multifunkcionalni uređaj


Višenamjenski uređaj odnosno 4 u 1: bušilica/odvijač, višenamjenska brusilica, sabljasta pila i multifunkcionalni uređaj. Pouzdani višenamjenski uređaj s višestrukom primjenom. Praktičan svestrani uređaj za izradu namještaja, samostalnih radova i stolarija. Prikladan je za svakog ''uradi sam'' majstora. Brza, bezalatna izmjena nastavaka. Bezstupanjska regulacija brzine vrtnje uključujući lijevi-desni hod (za odvijač) i Quickstop funkcija.