Vaš internet preglednik nije podržan.
Za ispravan prikaz web stranice koristite jedan od sljedećih internet preglednika.PažnjaMolimo vas ažurirajte svoj preglednik, ako nastavite s ovim internet preglednikom, vaše iskustvo pregledavanja web stranice neće biti zadovoljavajuće.

Ekskluzivno u Lidlu upoznajte prvi na svijetu negorivi papirnati lampion


Text And Image Section

Ecolant, papirnati lampion napravljen je od negorivog papira i kao takav predstavlja inovaciju na globalnoj razini.


Ecolant lampion napravljen je od materijala koji su potpuno neškodljivi za prirodu, svi njegovi dijelovi mogu se ponovno upotrijebiti recikliranjem, a ukoliko završe u prirodi, svi njegovi dijelovi su biorazgradivi i neškodljivi za okoliš.


Tvrtka Primax za Ecolant – papirnati lampion osvojila je ovogodišnju nacionalnu nagradu GREEN PRIX za zelenu inovaciju.


Ecolant lampion alternativa je plastičnim lampionima čime značajno doprinosi smanjenju zagađenja plastikom.

Konvencionalni lampioni za groblje napravljeni su od PVC materijala. Samo u EU na godišnjoj razini 87% plastike (25 milijuna tona godišnje )završava u okolišu. Otpad od plastike trajno zagađuje okoliš, a mikroplastika dokazano uništava život u vodi. Jedna tona plastike emitira 2,5 tona CO2 u atmosferu. (izvor: Europska agencija za okoliš)

No plastika ne mora nužno biti štetan otpad. PVC lampioni tvrtke Primax napravljeni su od reciklirane plastike, a svi dijelovi lampiona mogu se ponovno reciklirati i upotrijebiti za nove proizvode.

Tvrtka Primax u proizvodnji svojih proizvoda koristi više od 97% reciklata kao ulaznu sirovinu.

Kupnjom ovih PVC lampiona pomažete u procesu uklanjanja plastike iz prirode i na taj način doprinosite očuvanju okoliša.