Bijeli kruh
Od 10.02. do 10.02.
Bijeli kruh
Od 10.02. do 10.02.
Sastojci: pšenično brašno, voda, kvasac, jodirana kuhinjska sol (kuhinjska sol, kalijev jodid), biljna ulja (u promjenjivim udjelima: suncokret, soja, repica), šećer, emulgator: mono- i diacetilni esteri vinske kiseline mono- i diglicerida masnih kiselina; tvar za tretiranje brašna: askorbinska kiselina.
Može sadržavati tragove mlijeka, soje, jaja, sezama i orašastog voća.
Hranjive vrijednosti u 100 g: Energija: 1062 kJ/251 kcal; Masti: 2,1 g, od kojih zasićene masne kiseline: 0,3 g; Ugljikohidrati: 48,3 g, od kojih šećeri: 1,5 g; Bjelančevine: 9,6 g, Sol: 1,10 g.
Opis
Pšenični bijeli kruh
Pšenični bijeli kruh
Pšenični bijeli kruh