Vaš internet preglednik nije podržan.
Za ispravan prikaz web stranice koristite jedan od sljedećih internet preglednika.PažnjaMolimo vas ažurirajte svoj preglednik, ako nastavite s ovim internet preglednikom, vaše iskustvo pregledavanja web stranice neće biti zadovoljavajuće.

Svrha utvrđivanja Vašeg interesa za proizvode

Kako bismo Vam osigurali prednosti članstva Lidl Plus i omogućili Vama i drugim kupcima najbolje moguće individualne ponude te ciljano provodili ankete kupaca, želimo Vas pobliže upoznati. U tu svrhu prvo utvrđujemo, temeljem svih navedenih osobnih podataka u točki 1. , posebice temeljem transakcijskih podataka iz Lidl plus aplikacije kao i informacija koje zaprimamo iz Lidl online shopa ili putem gore navedenih aplikacija, internetskih stranica ili digitalnih usluga Lidl grupe, koji proizvodi, akcije i usluge bi Vama potencijalno mogli biti zanimljivi i odgovarajući. Koristimo matematičke- statističke metode kako bismo navedeno utvrdili. U tu svrhu se Vaši podaci uspoređuju s podacima drugih kupaca. Na osnovi usporedbe možemo zaključiti koji proizvodi i akcije bi Vama bili zanimljivi , a koji su drugim kupcima temeljem usporedivih interesa bili zanimljivi.


Pomoću tih informacija možemo Vam skrenuti pažnju u Lidl Plus aplikaciji i na internetskoj stanici pojedinog online shopa ii u pojedinoj digitalnoj usluzi na, primjerice, akcije za Vaše omiljene proizvode, ponuditi Vam posebne cijene s pogodnostima, pregled kupona i ostalih pogodnosti i obavještavati Vas o atraktivnim ponudama u okviru posebnih promocija asortimana. Iz tog razloga prikupljamo, obrađujemo i koristimo niz osobnih podataka o Vašim kupovnim i ostalim navikama kao što je navedeno pod točkom 1.


U tu svrhu zaprimat ćete informacije (ako je moguće personalizirane) o proizvodima, promocijama, nagradnim igrama, novim uslugama i vijestima vezanih za ponude streaminga, online trgovine, trgovine, cvijeća, fotografije, putničkih ponuda te ankete.


Mjerenjem korištenja aplikacije (vidi gore), dobivamo opći uvid u optimizaciju naše aplikacije i uspjeh naših reklamnih kampanja. Osim toga, našim partnerima za oglašavanje pružamo statistički obrađene, anonimne podatke (na temelju korištenja aplikacije i kupljenih proizvoda) o uspjehu njihovih reklamnih kampanja u svrhu naplate i optimizacije njihovih marketinških kampanja. Naši partneri za oglašavanje ne mogu Vas temeljem navedenih informacija identificirati.


Nadalje, personalizirani korisnički profili povezani s Vama i/ili Vašom e-mail adresom koristit će se za bolje prilagođavanje vašim osobnim interesima mogućeg pristupa oglašavanju, posebno u obliku newslettera te za poboljšanje web ponuda. Ovaj korisnički profil također uključuje informacije o Vašem korištenju Lidl Plusa.


Ove se aktivnosti obrade provode na temelju zakonskih odredaba koje nam dopuštaju obradu osobnih podataka u onoj mjeri u kojoj je to potrebno za korištenje usluge, odnosno izvršenje ugovora (čl. 6. st. 1. točka b) Opće uredbe o zaštiti podataka).


Ako ste dali odgovarajuću privolu, u ovaj profil mogu se uključiti i informacije koje smo izdvojili iz Vašeg uređaja. U tom slučaju obrađujemo Vaše osobne podatke na temelju čl. 6. st. 1. točke a) Opće uredbe o zaštiti podataka. To se odnosi na obrade podataka navedene pod „Online trgovina“, „Analiza korisničkog ponašanja“ i „Newsletter/ push obavijesti/ SMS poruke“, kao i na prosljeđivanje podataka našim partnerima za oglašavanje u svrhu oglašavanja naših marketinških sadržaja na uslugama trećih.


Osim za povećanje pouzdanosti profila, ove informacije koristimo i za optimizaciju aplikacije Lidl Plus i naših ostalih online ponuda ako je to obuhvaćeno Vašom privolom. Pravna osnova za to je također čl.6. st. 1. točka a) Opće uredbe o zaštiti podataka.