Vaš internet preglednik nije podržan.
Za ispravan prikaz web stranice koristite jedan od sljedećih internet preglednika.PažnjaMolimo vas ažurirajte svoj preglednik, ako nastavite s ovim internet preglednikom, vaše iskustvo pregledavanja web stranice neće biti zadovoljavajuće.
Text And Image Section

Fin Carré


Fin Carré čokoladu biraju oni koji znaju uživati. Vole slatko pa im je i osobnost takva. Veseli i šarmantni, ne mogu se zaustaviti na samo jednoj kockici čokolade.


Ova se čokolada u potpunosti proizvodi od kakaovca s UTZ certifikatom, što znači da zadovoljava program održivosti koji jamči odgovornu proizvodnju kave, kakaa i čaja.


Hormon sreće zavlada kada se otvori Fin Carré čokolada!

Text And Image Section

Bellarom


Bellarom kava za one je kojima je šalica omiljenog napitka nezaobilazan jutarnji ritual i instant sreća. Takvi znaju zastati i uživati u trenutku.


Uz savršeni miris i aromu, Bellarom kava sadrži najbolja zrnca za kvalitetno buđenje organizma i ugodan dan.


Bellarom - da jutro krene po tvom!

Text And Image Section

Alesto


Alesto je savršen snack za sve one društvene, otvorene i pozitivne koji se vode motom “svi za jednog, jedan za sve" (ili “Carpe diem”).


Sirovi, prženi, kuhani…ovi mali zalogaji pružaju vam pregršt kvalitetnih masnoća i vitamina pa grickajte bez grižnje savjesti.


Za mozak i ekipu idealna hrana, ukusan obrok za bilo koje doba dana!

Text And Image Section

Bon Gelati i Gelatelli


Bon Gelati i Gelatelli sladoledi u Lidlu su za one razigrane i mlade (duhom), avanturiste koji osjete navalu adrenalina pred škrinjom punom sladoleda.


U kornetu ili na štapiću, čokoladni ili voćni, s preljevom ili bez...najslađe osvježenje je upravo u Lidlovoj škrinji.


Gelatelli i Bon Gelati – kad probaš jednog, teško je stati!

Text And Image Section

Pikok


Pikok asortiman je za sve koji vole dobar sendvič. Nerijetko su to gurmani, spremni probati sve i svašta, ali kad su jako gladni, nisu pretjerano zahtjevni ni izbirljivi.


Kobasice, salame, šunke...na Pikokovoj vrhunskoj suhomesnatoj plati naći će se nešto za svačiji ukus.


Pikok, please – za najbolji sendvič griz!