Vaš internet preglednik nije podržan.
Za ispravan prikaz web stranice koristite jedan od sljedećih internet preglednika.PažnjaMolimo vas ažurirajte svoj preglednik, ako nastavite s ovim internet preglednikom, vaše iskustvo pregledavanja web stranice neće biti zadovoljavajuće.
Text And Image Section

Bon Gelati i Gelatelli


Bon Gelati i Gelatelli sladoledi u Lidlu su za one razigrane i mlade (duhom), avanturiste koji osjete navalu adrenalina pred škrinjom punom sladoleda.


U kornetu ili na štapiću, čokoladni ili voćni, s preljevom ili bez...najslađe osvježenje je upravo u Lidlovoj škrinji.


Gelatelli i Bon Gelati – kad probaš jednog, teško je stati!

Text And Image Section

Bellarom


Bellarom kava za one je kojima je šalica omiljenog napitka nezaobilazan jutarnji ritual i instant sreća. Takvi znaju zastati i uživati u trenutku.


Uz savršeni miris i aromu, Bellarom kava sadrži najbolja zrnca za kvalitetno buđenje organizma i ugodan dan.


Bellarom - da jutro krene po tvom!

Text And Image Section

Fin Carré


Fin Carré čokoladu biraju oni koji znaju uživati. Vole slatko pa im je i osobnost takva. Veseli i šarmantni, ne mogu se zaustaviti na samo jednoj kockici čokolade.


Ova se čokolada u potpunosti proizvodi od kakaovca s UTZ certifikatom, što znači da zadovoljava program održivosti koji jamči odgovornu proizvodnju kave, kakaa i čaja.


Hormon sreće zavlada kada se otvori Fin Carré čokolada!

Text And Image Section

Alesto


Alesto je savršen snack za sve one društvene, otvorene i pozitivne koji se vode motom “svi za jednog, jedan za sve" (ili “Carpe diem”).


Sirovi, prženi, kuhani…ovi mali zalogaji pružaju vam pregršt kvalitetnih masnoća i vitamina pa grickajte bez grižnje savjesti.


Za mozak i ekipu idealna hrana, ukusan obrok za bilo koje doba dana!

Text And Image Section

Pikok


Pikok asortiman je za sve koji vole dobar sendvič. Nerijetko su to gurmani, spremni probati sve i svašta, ali kad su jako gladni, nisu pretjerano zahtjevni ni izbirljivi.


Kobasice, salame, šunke...na Pikokovoj vrhunskoj suhomesnatoj plati naći će se nešto za svačiji ukus.


Pikok, please – za najbolji sendvič griz!