Strug za drvo 600 mm ili Tokarski stol

Strug za drvo 600 mm ili tokarski stol

Pogodan tokarski stol za sve vaše projekte. Idealan za izradu drvenih predmeta poput raznih dijelova namještaja, drvenih zdjela, noga za stolove, rukohvata, igračaka i slično. Stabilnu aluminijsku vodilicu  montirajte na radni stol i zabavni projekti mogu početi! Snažan motor s bezstupanjskom elektroničkom kontrolom brzine za obradu drvenih komad različitih veličina. Stabilna aluminijska staza za montažu na radni stol.

Parkside stolna pila

Parkside stolna pila »PTKS 2000 G5« s laserom

Efikasna stolna pila za svakog kućnog majstora. Stabilna i široka ploha za rad omogućava lakšu obradu raznih materijala poput drva, iverice i plastike. Pila ima više podesivih brzina za optimalnu obradu materijala, laser za ocrtavanje linije reza, priključak za eksterni usisavač prašine, bezstupanjski podesiv kutni graničnik i sigurnosni prekidač za uključivanje i isključivanje.

4 u 1 aku

Višenamjenski uređaj odnosno 4 u 1 aku multifunkcionalni uređaj

Višenamjenski uređaj odnosno 4 u 1: bušilica/odvijač, višenamjenska brusilica, sabljasta pila i multifunkcionalni uređaj. Pouzdani višenamjenski uređaj s višestrukom primjenom. Praktičan svestrani uređaj za izradu namještaja, samostalnih radova i stolarija. Prikladan je za svakog ''uradi sam'' majstora. Brza, bezalatna izmjena nastavaka. Bezstupanjska regulacija brzine vrtnje uključujući lijevi-desni hod (za odvijač) i Quickstop funkcija.

Airless sustav za raspršivanje boje

Velika je prednost imati sustav raspršivanja boje bilo to u profesionalnoj ili amaterskoj radionici jer omogućuje ravnomjerno ili gradijentno pokrivanje svih radnih površina bojom, od ravnih, neravnih ili reljefnih površina poput vrtnih ograda ili radijatora. U sustav se ulijeva nerazrijeđena boja ili lak, do lazure ili emulzijske boje na bazi vode. Uz smanjeni tlak, štedi količinu raspršenog spreja.

Pretplatite se na Lidl Newsletter

Ne propustite naše ponude i akcije. Pretplatite se na Lidl Newsletter i na vrijeme saznajte što vam donosimo u tjednim ponudama.