Volite

         

 

Mi u Lidlu cijenimo baš svakoga. 

Znamo da svatko ima svoje želje i potrebe, svatko ima svoje ukuse i omiljene okuse, svatko želi nešto drugo od svog omiljenog trgovačkog lanca.

Neki već odavno vole Lidl, jer su prepoznali top kvalitetu po super cijeni.

Nekima je Lidl skroz ok, jer imaju sve na jednom mjestu: odeš po kruh, usput uzmeš novu bušilicu, traperice i kajak. Pronađu štogod požele, a i vole isprobavati nove okuse, jesti fino i provjereno, a bez puno komplikacija. Dođeš, odabereš, uzmeš i ne potrošiš puno.

Neki su pak malo skeptični - mi smo tu da ih razuvjerimo. I uvjerimo u kvalitetu, svježinu, povoljne cijene i neodoljive okuse asortimana koji nam dolaze od lokalnih, domaćih proizvođača.

Zato, nema nikakve sumnje: Lidl će razgaliti svako srce, napuniti svaku košaricu i poštedjeti svaki novčanik.

       

 

JEDNOSTAVNO

Volimo jednostavnost. Zato je kupnja u Lidlu uvijek jednostavna i laka. Očekuje vas uvijek odabrana kvaliteta i pametan izbor proizvoda, pa dođete, lako odlučite i obavite sve što želite. I tako vam uvijek ostane više vremena za sebe i svoje najdraže.

UVIJEK SVJEŽE I KVALITETNO

U Lidlu, svježinu i kvalitetu shvaćamo vrlo ozbiljno. Brinemo za stalnu svježinu asortimana, strogo kontroliramo kvalitetu za vašu sigurnost i uživanje u svim proizvodima, a kako surađujemo i s lokalnim dobavljačima, možete računati da ćete u Lidlu uvijek pronaći domaće i sezonske proizvode

NAJVIŠE KVALITETE PO POVOLJNIM CIJENAMA

Kad vidite oznaku Lidl cijene, znate da dobivate najbolji omjer cijene i kvalitete. U Lidlu smo posvećeni tome da vam ponudimo samo probrano i kvalitetno, a po povoljnim cijenama, koje vrijede u cijeloj zemlji…pa čak i na otocima!

Obozavateljica
Lajkerica
Skeptik
Obozavateljica
Simpatizerka
Skeptik

​​​​

100 ljudi, 100 ćudi, a ponuda baš za svakoga!

Lidl, više za vas.