Ambijent park

Tvrtka Ambient park je osnovana 2002. godine, a s proizvodnjom su krenuli 2003. godine.Njihovi proizvodi su od 100% kozjeg mlijeka i jedina su mljekara u Hrvatskoj kao odobreni objekt koja u svojim proizvodima nema primjesa, aditiva ni konzervansa. Najprodavaniji proizvod im je mladi meki kozji sir i jogurt s kojima ulaze i u Lidlove trgovine. Planovi za budućnost su im i dalje nastaviti suradnju s Lidlom te svoje proizvode izvoziti preko trgovačkog lanca i u inozemstvo

OPG Ferbežar

OPG Ferbežar je osnovano 2013., ali s proizvodnjom su započeli još 1998. godine. U cijeloj proizvodnji najvažnija je cjelovita zaokružena proizvodnja, od krmača, prasaca, tova do gotovog proizvoda; zdrava prehrana svinja bez umjetnih dodataka i kemije u ishrani, tov na otvorenom u prirodnom okruženju. Baziraju se na zdrave proizvode bez konzervansa, startera, E pojačivača, nitritne soli i sl., kao i na proizvode za ljude s alergijom i raznim bolestima. Vlasnik OPG-a ističe kako mu je rad s Lidlom kao dar s neba jer mu se na ovakav način otvara mogućnost kvalitetnog poslovanja. Plan mu je usavršavanje proizvoda, modernizacija opreme za rad i ako bude moguće, postati stalni dobavljač Lidla zdravom prehranom. U Lidlu će se predstaviti sa slavonskom kobasicom suhom i svježom za pečenje.

Lyra pharm

Lyra pharm postoji od 2009. godine, a s proizvodnjom prirodne kozmetike se počinju baviti 2012. godine. Njihovi proizvodi ne sadrže alkohole, konzervanse niti štetne sastojke, ekološki su prihvatljivi, pomno slagane recepture, ručne izrade s prirodnim sastojcima biljnog podrijetla. Njihovi najprodavaniji proizvodi su sapuni i deo kreme. Deo kreme od metvice i ružmarina su prvi proizvod s kojim ulaze u Lidlove trgovine kao brend prirodne ručno rađene kozmetike. Ističu da je suradnja s Lidlom za njih jako važna jer će time dobiti prostor za predstavljanje i upoznavanje kupaca s njihovim proizvodima, a od ciljeva za budućnost izdvajaju daljnje razvijanje svoje ponude s naglaskom na prirodno i ručno rađeno.

Pekarnica slastica Vilma

Pekarnica slastica Vilma radi od 1996. godine. Danas proizvode preko 300 različitih proizvoda, a ono po čemu su posebni je to što imaju proizvode koje nema gotovo nitko na tržištu, a radi se o specifičnim tradicionalnim proizvodima. Rabska torta je njihov najprepoznatljiviji proizvod s kojim ulaze i u naše trgovine. Dosadašnje iskustvo s Lidlom im je odlično, a planovi za budućnost su im rast i napredak, a s Lidlom bi htjeli održati uspješnu suradnju.

Vinarija Mikša

Vinarija Mikša je obiteljska vinarija s tradicijom od 1936. godine. Vinariju iz okolice Kutine, točnije iz Repušnice, odlikuje izvornost, tradicija, limitirana proizvodnja, manufaktura i prepoznatljivost na tržištu kao vinarija s tradicijom i kvalitetom. Cilj im je i dalje nastaviti povećavati kvalitetu proizvoda i prepoznatljivost na tržištu. Ovo im je prvi put da surađuju s Lidlom kojeg smatraju vodećim trgovačkim lancem u Hrvatskoj koji drži do imidža i kvalitete svojih proizvoda. Na Lidlovim policama će se naći njihovo vino Škrlet.