Naša odgovornost

Ozbiljno shvaćamo svoje odgovornosti. Jednostavno rečeno, dobrobit drugih dobra je za posao. Postoji uvjerenje kako maloprodajna djelatnost poput naše negativno utječe na društvo i okoliš, ali mi to tako ne vidimo. Upravo suprotno – naš cilj – ponuda kvalitetnih proizvoda po prihvatljivim cijenama – stalno nas usmjerava prema eliminiranju otpada i optimiziranju potrošnje energije. 

Namjeravamo visoku kvalitetu zadržati i u budućnosti pa je za naš posao bitno koristiti održive resurse, ulaganjem u ljude i proizvode. Poslovanje u međunarodnim okvirima to nam i omogućuje.

To također znači da možemo izvesti i veliki broj hrvatskih proizvoda. Jedan smo od najvećih izvoznika hrvatskih proizvoda, stvarajući stotine radnih mjesta za jačanje gospodarstva.

I to je tek početak...

Na putu prema sutra

Naš moto i strategija za dugoročno poboljšanje je “Bolje sutra”.

Naša ambicija je osigurati dugoročnu kvalitetnu i vrijednost našim kupcima i dioničarima, pritom maksimizirajući pozitivan utjecaj na svijet koji dijelimo.

Kako bismo to omogućili, pozorno slušamo sve uključene u taj proces – od uzgajivača kokosa, djelatnika u trgovini do ministra ribarstva, sve ljude na koje utječemo i koji naposlijetku utječu na nas. Uz njihovu pomoć, zajedno ćemo izgraditi strategiju koja je relevantna i realna. Na temelju nje ćemo ustanoviti jasne ambicije i ciljeve, koji podupiru posao osiguravanja najviše kvalitete po najboljim cijenama. Radujemo se što ćemo ovu strategiju podijeliti s vama, ali u međuvremenu, želimo vas upoznati s onim što smo dosad već napravili i jasno predstaviti odgovornosti koje imamo kao rastući diskontni lanac.  

Saznaj više