opasnost
Preglednik nije podržan

Preglednik nije podržan

aktivnikrozgodinu aktivnikrozgodinu aktivnikrozgodinu

#aktivni kroz godinu

Funkcionalna odjeća i obuća

Važan dio svakog treninga je i odjeća prilagođena upravo odabranoj vrsti aktivnosti. Ako je za kvalitetno izvođenje treninga najvažnije da se vaša odjeća brzo suši, u Lidlovom katalogu potražite kratkotrajne Crivit ponude odjeće s oznakom „BRZO SE SUŠE“

Ako često birate trčati navečer kako biste se opustili nakon napornog radnog dana, svakako u Lidlovom katalogu potražite kratkotrajne Crivit ponude s odjećom koja je obilježena znakom „REFLEKTIRAJUĆI ELEMENTI“. Koristeći odjeću s reflektirajućim elementima za vrijeme noćnih treninga osiguravate svoju vidljivost, a time i povećavate svoju sigurnost.

Što je intenzitet sporta veći, intenzivnije je i znojenje pa je odjeća koja regulira vlažnost vrlo važan faktor. U Lidlovom katalogu potražite kratkotrajne Crivit ponude sa sportskom, funkcionalnom odjećom koja je obilježena znakom „REGULIRAJU VLAŽNOST“.

Kod odjeće i obuće namijenjene za vanjske aktivnosti poput planinarenja ili kampiranja vrlo je važno da ne propuštaju vodu pa time cijelo vrijeme osiguravaju suhoću i udobnost. U Lidlovom katalogu potražite kratkotrajne Crivit ponude sa sportskom, funkcionalnom odjećom ili obućom koja je obilježena znakom „ODBIJAJU VODU“.

#aktivnikrozgodinu