Oznaka "Od hrvatskih farmera" odnosi se na meso životinja uzgojenih u Hrvatskoj, a kupcima jamči najbolji mogući omjer uloženog novca i dobivene kvalitete. Sljedivost i transparentnost kupljenog proizvoda neizostavan su dio upravljanja sigurnošću i kvalitetom hrane, a kada je riječ o mesnoj industriji time podrazumijevamo praćenje porijekla sirovine, cjelokupnog procesa proizvodnje, distribucije i prodaje.

Kupujući "Od hrvatskih farmera", kupujete svježe meso čije je porijeklo jednostavno i nedvosmisleno moguće utvrditi putem proizvodne serije ili lot broja navedenog na svakom proizvodu. Na taj način osiguravamo jasno informiranje kupaca o porijeklu mesa koje konzumiraju te im se omogućuje kupnja kvalitetnog, domaćeg i cijenom konkurentnog proizvoda uzgojenog u Hrvatskoj.

Biranjem proizvoda s oznakom "Od hrvatskih farmera" direktno podržavate vrijedan rad domaćih uzgajivača. S obzirom da se za ishranu životinja na hrvatskim farmama koristi hrana s hrvatskih polja, posredno dajete podršku i ostalim poljoprivrednim sektorima. Svojim odabirom tako nagrađujete napore hrvatskog sela te u konačnici dajete vrijedan doprinos jačanju hrvatske poljoprivrede i gospodarstva.