Više za vas!
Izbornik
Glavni sadržaj

Česta pitanja i odgovori

Kako mogu saznati gdje je meni najbliža Lidl trgovina i kakvo joj je radno vrijeme?

Na našoj smo stranici za Vas uredili praktičnu tražilicu trgovina. U njoj pomoću poštanskog broja, mjesta i/ili naselja, možete vrlo jednostavno otkriti gdje se nalazi Vama najbliža trgovina. Ovdje također možete saznati i točno radno vrijeme trgovine. Dodatna je usluga mogućnost izračuna i ispisa rute putovanja. Kroz tražilicu trgovina stići ćete do nas.

Kako se mogu prijaviti na newsletter?

Na naš newsletter možete se prijaviti u 4 jednostavna koraka:

  • Odaberite newsletter na koji se želite pretplatiti
  • U polje "e-mail" unesite svoju e-mail adresu
  • U polje „poštanski broj» unesite poštanski broj trgovine po Vašem izboru. Newsletter će Vas tada informirati o ponudama koje su zaista dostupne u trgovini Vašeg izbora.
  • Kliknite na „pretplata na Lidl newsletter“. Ubrzo ćete dobiti mail potvrde kojim možete aktivirati slanje newslettera. Ova je potvrda obvezna za primanje newslettera.

Za naknadnu promjenu Vaših podataka koristite odgovarajući link u Vašem newsletteru.

Zašto moram unijeti poštanski broj i odabrati trgovinu kako bih mogao vidjeti ponude?

Odabirom Vama najbliže trgovine, svugdje na našoj početnoj stranici prikazat će se samo oni proizvodi koji su u Vama najbližoj Lidlovoj trgovini zaista raspoloživi.

Da li se posjetom vaše internetske stranice sakupljaju osobni podaci?

Vašim posjetom na www.lidl.hr ne sakupljamo nikakve osobne podatke! No, da bismo Vam omogućili što jednostavniji posjet našoj stranici, koristimo tehniku Cookies.

Gdje se mogu prijaviti za posao u Lidl-u?

Najjednostavniji način da se prijavite za posao u Lidl-u jest da posjetite link "Poslovi" na našoj internetskoj stranici. Ovdje ćete naći sva raspoloživa radna mjesta - u Hrvatskoj i na internacionalnoj razini. Putem priloženog formulara možete se prijaviti direktno online. U slučaju da želite raditi u jednoj od naših trgovina, Vašu kompletnu prijavu možete predati i u svakoj trgovini. Vaša će se dokumentacija tada proslijediti do odgovarajućeg mjesta.