Više za vas!
Izbornik
Glavni sadržaj

Lidl širi prodajnu mrežu, u dva tjedna otvorene dvije trgovine

Otvoren Lidl u Dubravi: 88. trgovina u Hrvatskoj, 13. u Zagrebu


Zagreb, 7. prosinca 2015. godine – Lidl, jedan od vodećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj, svečano je otvorio još jednu trgovinu, 13. po redu u Zagrebu. Ovim otvaranjem Lidlova prodajna mreža broji ukupno 88 trgovina u Hrvatskoj, a riječ je o drugoj trgovini izgrađenoj prema novom, atraktivnom dizajnu. Lidl Hrvatska započeo je s primjenom novog koncepta gradnje i uređenja kako bi kupcima pružili još ugodniju kupovinu. Ukupna investicija u novu trgovinu u Dubravi je više od 60 milijuna kuna, a otvorenju je prisustvovao i poznati pjevač i Lidlovo zaštitno lice Oliver Dragojević.


Trgovinu u Dubravi svečano je otvorila voditeljica trgovine Valentina Teubelja uz pomoć svima dobro poznatog Lidlovog zaštitnog lica Olivera Dragojevića. Otvorenje je moderirarao stand-up komičar Goran Vugrinec Goc, a tamburaši HKUD Bosiljak Čučerje prisutne su razveselili glazbenim programom. Za sve posjetitelje Lidl je pripremio i podjelu svojih finih peciva, slatkiša, kave, čaja i balona, kao i likovne radionice te oslikavanje lica, koje su posebno oduševili one najmlađe.


Lidl Hrvatska nedavno je započeo s primjenom novog koncepta gradnje i uređenja trgovina kako bi nove Lidlove trgovine kupcima pružile još ugodniju kupovinu. Trgovina u Dubravi ima 96 parkirnih mjesta, a ukupna kvadratura objekta je 6.637 m2, dok je prodajna površina 1.350 m2. Svoje radno mjesto u Lidlovoj trgovini u Dubravi našlo je 20 zaposlenika, dok je u gradnju trgovine uloženo više od 60 milijuna kuna. Trgovina u Dubravi, baš poput one u Zaprešiću, ima veću prodajnu površinu od dosadašnji Lidlovih trgovina, šire hodnike, sanitarije prilagođene presvačenju beba i prostranija parkirna mjesta. Više prirodnog svjetla, prozirna stropna kupola i prednja staklena stijenka značajno su promijenili izgled trgovine, a veća pekara koja ima veći asortiman, prezentacija robe na način koji je više prilagođen kupcu, kao i sva ostala poboljšanja osigurat će kupcima jedinstven doživljaj kupovine.

Lidlova suradnja s Dječjim kazalištem Dubrava
U povodu otvaranja nove trgovine, Lidl je svojim kupcima odlučio darovati izvedbu predstave Dječjeg kazališta Dubrava „Stoliću, prostri se!“ Riječ je o 200 ulaznica koje su likovi iz predstave – Dugonja, Trbonja i Vidonja – osobno podijelili prisutnima na otvaranju. Sve ovo nastavak je višegodišnje uspješne suradnje Lidla i Dječjeg kazališta Dubrava, koji su nakon zajedničkih projekata na Noći kazališta, i ovom suradnjom razveselili najmlađe Lidlove kupce.