Više za vas!
Izbornik
Glavni sadržaj

Jedna zemlja, jedna cijena

jedna zemlja

U svih 86 Lidlovih trgovina diljem Hrvatske iste cijene

Zagreb, 27. srpnja 2015. godine – Lidl, jedan od vodećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj, pokazao je kako slogan „Više za vas“ pod kojim posluje vrijedi kao temeljno načelo tvrtke. U svih 86 trgovina u Hrvatskoj, Lidl svojim kupcima jamči iste cijene. Kako bi kupci diljem Hrvatske uživali u kvaliteti po povoljnim cijenama jednako, Lidl posluje poštujući načelo da za cijelu Hrvatsku vrijedi jedna cijena.

Jeste li znali da je cijena proizvoda u svim Lidlovim trgovinama ista? Odlazite li u kupnju u Lidlu u Đakovu ili pak na Braču, bez obzira jeste li kod kuće, na godišnjem odmoru ili na putovanju, vama najbliži Lidl ima iste cijene istih artikala na području cijele Hrvatske, neovisno o transportnim troškovima. Prepoznatljive Lidlove trgovine danas se nalaze u svakom dijelu Lijepe Naše, od Osijeka do Zagreba, od Pule do Dubrovnika. Lidlov cilj je svojim kupcima ponuditi kvalitetne proizvode široke potrošnje po povoljnim cijenama te kupnju učiniti što jednostavnijom i ugodnijom.

Temeljno načelo Lidla i ključ uspjeha jest jednostavnost prema kojoj se ravna cjelokupno poslovanje. Ovaj trgovački lanac dobitnik je mnogih priznanja i nagrada za ostvarenja na hrvatskom tržištu, čime kupci potvrđuju snagu brenda Lidl Hrvatska. Zahvaljujući jednakom pristupu svim kupcima na području cijele Hrvatske, kao i ljubaznosti Lidlovih zaposlenika, Lidl je stekao popularnost među kupcima diljem zemlje.

Jedna zemlja, jedna cijena.