Više za vas!
Izbornik
Glavni sadržaj

Lidl jedan od partnera kampanje Europske komisije „Potrošači, upoznajte svoja prava!“

 

Lidl Hrvatska podržao je informativnu kampanju Europske komisije „Potrošači, upoznajte svoja prava!“ koja nastoji putem svojih komunikacijskih alata na prodajnim mjestima informirati potrošače o njihovim pravima. „Poštivanje prava potrošača doprinosi razvoju povjerenja i osigurava kompetitivnu prednost na tržištu“, izjavio je Branko Baričević, voditelj predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj.

“Potrošači upoznajte svoja prava!” inicijativa je Europske komisije kojom se nastoji podići razina svijesti građana Republike Hrvatske o njihovim potrošačkim pravima. Multimedijska kampanja provodi se od listopada 2014. do rujna 2015. godine.
Lidl održava otvorenost u komunikaciji sa svojim kupcima, kao i dostupnost i raspoloživost kanala putem kojih se potrošači u svakom trenutku mogu javiti i zatražiti savjet, postaviti upit ili podnijeti eventualnu reklamaciju. Tu je naša Služba za kupce koja uvijek nastoji izaći ususret kupcu te priprema izvještaje za Upravu o upitima i sugestijama kupaca i društvene mreže, kao neformalan, ali možda najmoderniji i najtransparentniji komunikacijski kanal.

Više informacija o kampanji "Potrošači, upoznajte svoja prava“ dostupno je na: www.prava-potrosaca.hr te će za sve naše kupce brošura biti dostupna i u Lidlovim trgovinama u Zagrebu na adresi Zadarska ulica 79, u Osijeku – Zeleno polje 8a, u Splitu na adresi Poljička cesta 37 te u Puli – adresa: Labinska ulica 2/A.